Pályázataink

Projekt megnevezése:"Tojás alapú funkcionális élelmiszer család fejlesztése EU támogatásból" 

GOP-1.3.1-09/B-2010-0011

Az EcoMotive Kft. a Pharmagora Életminőség Klaszter tagjaként egy széles körű, tojás alapú funkcionális élelmiszer család kifejlesztését tűzte ki célul. A projekt során a társaság különböző speciális takarmány összetételekkel kívánja növelni a tojásban lévő pozitív élettani hatásokkal bíró összetevőket. Az így kifejlesztésre kerülő tojás alapú funkcionális élelmiszer termékcsalád hatékony prevenciós készítmény lehet például a koraszülés és a kettestípusú diabétesz terápiájához. Terveinek megvalósításához az EcoMotive Kft. több mint 70 millió forintos európai uniós pályázati támogatást nyert. A projekt további célja a prototípus termékek feldolgozásának megteremtése egy olyan technológiai fejlesztéssel, amelynek köszönhetően egy új élelmiszeripari alapanyag is forgalomba kerülhet. Továbbá a termékcsalád a kiskereskedelmi forgalomban is kapható lesz, így a termékek eljuthatnak a háztartásokba is, növelve a lakosság egészséges táplálkozásának és betegségmegelőzésének lehetőségét. A beruházásnak köszönhetően az EcoMotive Kft. új munkahelyeket tudott teremteni és reményei szerint terveinek megavalósításával sikerül a régió gazdasági fejlődéséhez is hozzájárulnia.

Projekt megnevezése: "LEGGPA Költség- és energiahatékony rádiófrekvenciás ipari tojáslé pasztörizáló berendezés kifejlesztésére beadott FP7-es pályázati projekt koordinátorként való előkészítése"

EU_KP_12--2013-0014

Az EcoMotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4 087 023 forint támogatást nyert az Ösztönzés FP7 és egyéb közös EU-s kezdeményezésekben való magyar részvétel támogatására című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 4 millió forintos összköltségvetést meghaladó támogatásból a társaságnak sikerült összeállítania és benyújtania egy FP 7-es pályázatot, egy költség- és energia hatékony rádiófrekvenciás ipari tojáslé pasztörizáló berendezés kifejlesztésére vonatkozóan. A projekt a Magyar Kormány támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kezelésében, a Kutatási és Technológiai Alap finanszírozásával valósult meg. 

 • Hitvallásunk

  "Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc

 • Vevőnk szerint

  "Az EcoMotive egy jó csapat, a termékei kiválóak. A legjobb választás, csak ajánlani tudom mindenkinek"

 • Minőségi alapanyagok

  Válogatott összetevőkből, kiváló termékek

 • Alapértékeink

  Innováció, lendület, hagyomány

Kapcsolat

hetvenhat
*- kötelező kitölteni