Pályázataink

     GINOP-2.1.8-17-2018-02047
"A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" 

Kedvezményezett neve:                                   EcoMotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.     

A projekt címe:                                               Az EcoMotive Kft. versenyképességének növelése

A szerződött támogatás összege:                      6.446.482 Ft

A támogatás mértéke:                                     50 %

A projekt tervezett befejezési dátuma:              2018.10.17.

A projekt azoosító száma:                                GINOP-2.1.8-17-2018-02047

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt során beszerzésre került egy nagy teljesítményű gyorsgőzfejlesztő berendezés, egy vegyszeradagoló szivattyú, és egy természetes légáramlású inkubátor. Első három berendezéssel lehetőségünk nyílik és a jelenlegi termékeink minőségének jelentős javítására, mivel a kazán által generált nagyobb gőznyomásnak és gőzmennyiségének köszönhetően lényegesen növekszik a termékek mikrobiológiai minősége, ezáltal hosszabb eltarthatóságot eredményez, valamint új termék előállításában játszanak közre. A porítás folyamatát pedig hatékonyabban végzi el, mivel alacsonyabb energiafelhasználás mellett tud nagyobb teljesítményt előállítani.

 Az inkubátornak köszönhetően egy új tevékenységgel tudjuk bővíteni a vállalkozást: eddig ugyanis laborvizsgálatok elvégzésére saját hatáskörben nem volt lehetőségünk, így az amúgy drága folyamatot saját magunk tudjuk elvégezni. A vizsgálatokat így alacsonyabb költségen, részletesebben és rövidebb időközönként tudjuk lefolytatni.

Terveinek megvalósításához az EcoMotive Kft. 6 446 482 forintos európai uniós pályázati támogatást nyert.

Az új gépeknek köszönhetően az eddigieknél jóval magasabb minőségű, egészséges élelmiszeralapanyagok előállítása valósul meg, valamint lehetőségünk nyílik a keverék termékek létrehozására is. Ezeknek az értéknövelt termékeknek köszönhetően növelni tudjuk a vállalkozás versenyképességét, új piaci szereplőket tudunk megcélozni, valamint a termékeket magasabb áron is lehet értékesíteni, így növelhetjük a vállalkozás bevételeit.

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00700
„Információs technológia-fejlesztés a hatékonyságnövelés érdekében”

Kedvezményezett neve:                                   EcoMotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:                                                 „Információs technológia-fejlesztés a hatékonyságnövelés érdekében”

A szerződött támogatás összege:                     3.292.612 Ft

A támogatás mértéke:                                      40 %

A projekt tervezett befejezési dátuma:             2018.10.31.

A projekt azoosító száma:                                GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00700

A projekt tartalmának bemutatása:

Projekt megnevezése:

A fejlesztéssel társaságunk egy régebbi vállalatirányítási rendszerének cseréjét, illetve több új modul bevezetését szeretné végrehajtani. A programoknak köszönhetően javulni fog a vállalkozás hatékonysága, a feladatelvégzések, gyorsabb munkavégzés válik lehetővé, illetve felgyorsul a kommunikáció az ügyféllel, így egy ügyfélbarát szolgáltatás jön létre.

Az elektronikus értékesítés során a vásárlóknak lehetőségük lesz weboldalunkon leadni a rendelést, ami az árbevétel növekedésére is hatással lehet, mivel a rendeléseket nem csak a munkaidőben tudjuk felvenni, az értékesítési időszak is jelentősen kitágul. A projekttel helyben telepített eredményeként a jelenlegi vállalatirányítási rendszer komplett cseréje valósul meg. A vállalati szoftver bevezetésétől a működés hatékonyságának növelését, a meglévő folyamatoknak az optimalizálását, a menedzsment döntéseket támogató háttéradatok, elemzések javulását, összességében pedig a sikeres gazdálkodást jelentő versenyképesség növelését reméli a társaság.

Projekt megnevezése:"Tojás alapú funkcionális élelmiszer család fejlesztése EU támogatásból" 

GOP-1.3.1-09/B-2010-0011

Az EcoMotive Kft. a Pharmagora Életminőség Klaszter tagjaként egy széles körű, tojás alapú funkcionális élelmiszer család kifejlesztését tűzte ki célul. A projekt során a társaság különböző speciális takarmány összetételekkel kívánja növelni a tojásban lévő pozitív élettani hatásokkal bíró összetevőket. Az így kifejlesztésre kerülő tojás alapú funkcionális élelmiszer termékcsalád hatékony prevenciós készítmény lehet például a koraszülés és a kettestípusú diabétesz terápiájához. Terveinek megvalósításához az EcoMotive Kft. több mint 70 millió forintos európai uniós pályázati támogatást nyert. A projekt további célja a prototípus termékek feldolgozásának megteremtése egy olyan technológiai fejlesztéssel, amelynek köszönhetően egy új élelmiszeripari alapanyag is forgalomba kerülhet. Továbbá a termékcsalád a kiskereskedelmi forgalomban is kapható lesz, így a termékek eljuthatnak a háztartásokba is, növelve a lakosság egészséges táplálkozásának és betegségmegelőzésének lehetőségét. A beruházásnak köszönhetően az EcoMotive Kft. új munkahelyeket tudott teremteni és reményei szerint terveinek megavalósításával sikerül a régió gazdasági fejlődéséhez is hozzájárulnia.

Projekt megnevezése: "LEGGPA Költség- és energiahatékony rádiófrekvenciás ipari tojáslé pasztörizáló berendezés kifejlesztésére beadott FP7-es pályázati projekt koordinátorként való előkészítése"

EU_KP_12--2013-0014

Az EcoMotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4 087 023 forint támogatást nyert az Ösztönzés FP7 és egyéb közös EU-s kezdeményezésekben való magyar részvétel támogatására című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 4 millió forintos összköltségvetést meghaladó támogatásból a társaságnak sikerült összeállítania és benyújtania egy FP 7-es pályázatot, egy költség- és energia hatékony rádiófrekvenciás ipari tojáslé pasztörizáló berendezés kifejlesztésére vonatkozóan. A projekt a Magyar Kormány támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kezelésében, a Kutatási és Technológiai Alap finanszírozásával valósult meg. 

 • Hitvallásunk

  "Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc

 • Vevőnk szerint

  "Az EcoMotive egy jó csapat, a termékei kiválóak. A legjobb választás, csak ajánlani tudom mindenkinek"

 • Minőségi alapanyagok

  Válogatott összetevőkből, kiváló termékek

 • Alapértékeink

  Innováció, lendület, hagyomány

Kapcsolat

harmincegy
*- kötelező kitölteni