Az EcoMotive Kft.

2005-ben alakult fiatal mezőgazdasági és élelmiszeripari szakemberek vállalkozásaként. A Társaság tevékenysége kezdetben az élelmiszeripar pénzügyi és kereskedelmi tevékenységeihez kötődő szaktanácsadás volt, amely a 2006. évtől kezdődően hazai és nemzetközi tojástermékek kereskedemévell egészült ki. 
 
A specializálódás egyik eredményeként az EcoMotive Kft. 2007. január 1-től kezdődően saját tojásfeldolgozó- és porító üzemet működtet Bábolnán, így ettől az időponttól kezdve a termelési tevékenységbe is bekapcsolódott és mára főként saját gyártású termékeinek értékesítésével foglalkozik.
 
Az EcoMotive Kft. a Bábolnai Tojásfeldolgozó- és Porító Üzem technológiai lehetőségeinek kihasználása érdekében több élelmiszeripari termék engedélyeztetési eljárását is elvégezte, így mára az üzem a többféle tojáspor és tojáslé készítmény mellett tejpor és tejsavó por gyártására is rendelkezik engedélyekkel.

A vállalkozás tevékenysége

A 2006. év végére kifejezetten a különböző tojáskészítmények gyártása irányába tolódott el. Partnereink az élelmiszeripar azon vállalkozásai, amelyek megbízható forrásból származó, kiváló minőségű alapanyagokat kívánnak vásárolni, és hozzánk hasonlóan kiemelt figyelmet fordítanak termékeik minőségére.

Termékeink főként a tésztagyártás, a sütőipar és a sütőipari adalékanyag gyártás számára jelentenek fontos alapanyagokat, de intenzív termékfejlesztési tevékenységünk révén folyamatosan újabb és jobb megoldásokat, illetve termékeket igyekszünk kínálni nemcsak az említett ágazatokban, hanem az élelmiszeripar más területein is.

Az EcoMotive Kft. célja, hogy a különböző tojástermékek piacának egyik meghatározó hazai szereplőjévé váljon, mindeközben pedig jelenlegi és jövőbeni partnereit is a legjobb minőségű termékekkel szolgálja ki.
 • Hitvallásunk

  "Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc

 • Vevőnk szerint

  "Az EcoMotive egy jó csapat, a termékei kiválóak. A legjobb választás, csak ajánlani tudom mindenkinek"

 • Minőségi alapanyagok

  Válogatott összetevőkből, kiváló termékek

 • Alapértékeink

  Innováció, lendület, hagyomány

Kapcsolat

nyolcvannégy
*- kötelező kitölteni