Az EcoMotive Kft

Az EcoMotive Kft. Bábolnai Tojásfeldolgozó- és Porító Üzeme több mint 15 éve rendelkezik tojásfeldolgozáshoz és porításhoz szükséges engedélyekkel. Az elmúlt időszak fejlesztései révén többféle termék engedélyeztetése is lehetővé vált, így mára az üzem komplex élelmiszeripari egységként a különböző tojáskészítményeken kívül egyéb porított élelmiszerek előállítására is alkalmas. 

A feldolgozás

Az alapanyagok fogadására mindösszesen mintegy 1200 négyzetméter alapterületű hűthető raktárhelyiség, illetve 12 köbméternyi hűthető tartálykapacitás áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy a beérkező alapanyagok tárolása a legszigorúbban ellenőrzött körülmények között valósuljon meg. A feldolgozási technológia tojáskészítmények esetén a tojások fertőtlenítésével, illetve törésével kezdődik, amelyet automatizált berendezések végeznek. A tojáslé szűrés és pasztőrözés után késztermékként különböző csomagolási egységekben kiszerelésre kerülhet, vagy porítás esetén csővezetéken a porító üzemrészbe kerül továbbításra.

Porított termékek

Porított termékek gyártása esetén a tojáslé a porító silóba kerül, ahol 196 0C-os meleg levegő segítségével történik a víz elpárologtatása. A késztermékek csomagolása az erre kialakított helyiségben négy töltőegységgel, polietilén fóliával bélelt papírzsákokba történik. A késztermékek raktározására egy 1000 négyzetméter alapterületű helyiség áll rendelkezése, ahol gyártási tételenként elkülönítve történik a tárolás.

A késztermékek

A késztermékek értékesítése előtti legfontosabb feladatunk a termékek laboratóriumi vizsgálata, amelyet minden esetben gyártási tételenként, független, akkreditált laboratóriummal végeztetünk. Ennek segítségével biztosíthatjuk vevőink számára, hogy az üzemünkből kikerülő termékek mindenkor a legszigorúbb minőségi előírások betartása mellett kerültek előállításra, és megfelelnek a hatályos élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásoknak.

 • Hitvallásunk

  "Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc

 • Vevőnk szerint

  "Az EcoMotive egy jó csapat, a termékei kiválóak. A legjobb választás, csak ajánlani tudom mindenkinek"

 • Minőségi alapanyagok

  Válogatott összetevőkből, kiváló termékek

 • Alapértékeink

  Innováció, lendület, hagyomány

Kapcsolat

huszonhat
*- kötelező kitölteni