Minőség

Az EcoMotive Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei minőségére, ezért teljes tevékenységét, az alapanyagok fogadásától kezdve, a gyártási folyamaton keresztül, egészen a vevőpartnerek kiszolgálásáig, a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírások szerint végzi.Társaságunk teljes tevékenységére vonatkozóan ISO 9001:2009 és ISO 14001:2005* szabvány szerinti, továbbá IFS tanúsítási minőségbiztosítási rendszereket működtet, amelyek biztosítják, hogy termékeink a szigorú élelmiszerhigiéniai és nyomon követhetőségi elvárásoknak mindenkor megfeleljenek.

Gyártóüzemünk rendszeresen átesik az élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi hatóságok szemléin. Az ellenőrzések során megfogalmazott ajánlásokatigyekszünk a legrövidebb időn belül alkalmazni, hiszen partnereink magas színvonalú kiszolgálásának legfontosabb tényezője, hogy a termékminőséggel és az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kérdésekben napra készek legyünk.

Termékeinket kizárólag független, akkreditált laboratóriumban elvégzett vizsgálatok jegyzőkönyvével ellátva adjuk ki vevőink részére. Az elvégzett mikrobiológiai-, fizikokémiai-, és egyéb vizsgálatok mindenkor igazolják, hogy az EcoMotive Kft. termékei megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai elvárásoknak.

Vevőpartnereink részére fenntartott online szolgáltatásunk keretében a termékeinkről készült laboratóriumi vizsgálati jegyzőkönyvek folyamatosan elérhetők. A szolgáltatás segítségével partnereink bármikor visszakereshetik az általuk vásárolt és felhasznált termékek mikrobiológiai és egyéb minőségi paramétereit.

  ISO 9001 tanúsítvány  ISO 14001  IFS tanúsítvány

* Minősgirányítási rendszereinket az Eurocert Kft. tanúsítja

 • Hitvallásunk

  "Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc

 • Vevőnk szerint

  "Az EcoMotive egy jó csapat, a termékei kiválóak. A legjobb választás, csak ajánlani tudom mindenkinek"

 • Minőségi alapanyagok

  Válogatott összetevőkből, kiváló termékek

 • Alapértékeink

  Innováció, lendület, hagyomány

Kapcsolat

hetvennyolc
*- kötelező kitölteni